Iedere, echt iedere sales praat te veel. Dat wil zeggen meer dan nodig is!
Natuurlijk mag je praten. Wat je nodig hebt is de bereidheid van de klant om naar je te luisteren. Sales mensen denken dat ze interessante verhalen vertellen. De klant ziet dat anders. Die is niet in jou geïnteresseerd. Wel in zichzelf. Dus minder praten meer luisteren. Als je dan na het luisteren wilt praten, stel dan vragen.

Je zult ervaren dat minder praten uiterst effectief is.

In dit onderdeel van de KISS training ligt de nadruk op sales. Aan de hand van de diverse momenten in het sales traject laten we je ervaren waar je winst kunt halen. Winst in je communicatie die als doel heeft omzet!

De training KISS is opgedeeld in meerdere modules die eenvoudig te kopen zijn. Je kijkt ze op een voor jouw geschikt moment en kunt altijd later nog eens opnieuw kijken als reminder.

 

Online training:

Training Module 4 – Kiss en sales
Prijs (excl. btw) € 29
Training kopen

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Kom je er niet uit of wil je advies bij het reserveren van een training? Je kunt via de onderstaande manieren contact met ons zoeken. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur.

Soortgelijke trainingen

Module 3 - Zeg wat je bedoelt

Hoe vaak zeg je wat je bedoelt? Hoe vaak niet?
En hoe komt dat dan? Vragen die je jezelf waarschijnlijk nooit stelt. Wil je KISS, keep it short & simple, communiceren is dit essentieel om te doen.

Module 2 - Kort en bondig

Als jij kort en bondig vragen stelt krijg je concreter antwoord op je vraag. Het voorkomt ruis én het levert je tijdwinst op! Zowel zakelijk als prive geeft het voordeel.

Module 1 - Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen kun je leren! In sales gesprekken en ook in management is deze factor van doorslaggevende aard. Wij zijn ervan overtuigd dat de zelfverzekerdheid die jij uitstraalt je resultaat beïnvloed. In basis komt dit natuurlijk voort uit of je zelfvertrouwen hebt. Graag helpen wij je.