“Zeg wat je bedoelt” vraagt om zelfkennis. Belangrijk is te onderzoeken waarom doe je het NIET?  Is dit aangeboren of aangeleerd? In beide gevallen kunnen kleine veranderingen groot succes brengen.

Je bent nooit volmaakt, altijd op weg naar verbetering. Door de bewustwording kun je zaken veranderen en verbeteren.
Geef je zelf een compliment als je verbetering merkt. Wees trots als het lukt. Ook al gaat het niet altijd, je bent aan de slag en dat is wat telt.

Deze module is onmiddellijk te gebruiken in alle situaties. Op je werk, op school, op de sportclub, in familiekring, overal.
Dat maakt het makkelijk om ermee te oefenen. Alleen door oefening word je beter!

Iedereen kan hiermee aan de slag dus. Opleiding, baan, achtergrond of milieu zijn onbelangrijk.
Je doet dit met name voor jezelf!! Je voorkomt teleurstelling van jezelf en van anderen.

De training KISS is opgedeeld in meerdere modules die eenvoudig te kopen zijn. Je kijkt ze op een voor jouw geschikt moment en kunt altijd later nog eens opnieuw kijken als reminder.

 

Online training:

Training Module 3 – Zeg wat je bedoelt
Prijs (excl. btw) € 29
Training kopen

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Kom je er niet uit of wil je advies bij het reserveren van een training? Je kunt via de onderstaande manieren contact met ons zoeken. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur.

Soortgelijke trainingen

Module 4 - Kiss en sales

Sales praten te veel en luisteren te weinig is de meest gehoorde klacht. Helaas ook de klacht met het hoogste waarheidsgehalte. In onze KISS, Keep it short & simple, training laten we je zien waarom dit is.

Module 2 - Kort en bondig

Als jij kort en bondig vragen stelt krijg je concreter antwoord op je vraag. Het voorkomt ruis én het levert je tijdwinst op! Zowel zakelijk als prive geeft het voordeel.

Module 1 - Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen kun je leren! In sales gesprekken en ook in management is deze factor van doorslaggevende aard. Wij zijn ervan overtuigd dat de zelfverzekerdheid die jij uitstraalt je resultaat beïnvloed. In basis komt dit natuurlijk voort uit of je zelfvertrouwen hebt. Graag helpen wij je.