KISS, keep it short & simple! Altijd handig. Wanneer jij kort en bondig communiceert begrijpt je toehoorder je altijd sneller. Je boodschap is daarmee concreet en ook eenvoudiger te begrijpen. We zijn namelijk snel geneigd veel te veel tekst te gebruiken om het zelfde te zeggen! Hoeft dus niet en is alleen verwarrend voor de ander.

In deze online module maken we je er graag bewust van wat je zegt. Hoeveel tekst gebruik je en wat hoort de ander hier dan wel nog van? Wat kun je weglaten zonder dat je boodschap niet meer helder is. Niet alleen geldt dit voor vragen, ook bij presentaties en voorstelrondje zijn we vaak te uitvoerig. Je zult merken als je dit eens filtert dat het eenvoudig aan te passen is. Mensen om je heen gaat het opvallen dat je concreter bent en gaan op positieve wijze reageren.

De training KISS is opgedeeld in meerdere modules die eenvoudig te kopen zijn. Je kijkt ze op een voor jouw geschikt moment en kunt altijd later nog eens opnieuw kijken als reminder.

Online training:

Training Module 2 – Kort en bondig
Prijs (excl. btw) € 29
Training kopen

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Kom je er niet uit of wil je advies bij het reserveren van een training? Je kunt via de onderstaande manieren contact met ons zoeken. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur.

Soortgelijke trainingen

Module 4 - Kiss en sales

Sales praten te veel en luisteren te weinig is de meest gehoorde klacht. Helaas ook de klacht met het hoogste waarheidsgehalte. In onze KISS, Keep it short & simple, training laten we je zien waarom dit is.

Module 3 - Zeg wat je bedoelt

Hoe vaak zeg je wat je bedoelt? Hoe vaak niet?
En hoe komt dat dan? Vragen die je jezelf waarschijnlijk nooit stelt. Wil je KISS, keep it short & simple, communiceren is dit essentieel om te doen.

Module 1 - Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen kun je leren! In sales gesprekken en ook in management is deze factor van doorslaggevende aard. Wij zijn ervan overtuigd dat de zelfverzekerdheid die jij uitstraalt je resultaat beïnvloed. In basis komt dit natuurlijk voort uit of je zelfvertrouwen hebt. Graag helpen wij je.