Het gebeurt iedereen wel eens. Je bent al 5 minuten tegen elkaar aan het praten in plaats van met elkaar en komt er dan achter dat je allebei hetzelfde zegt. Veel woorden en weinig resultaat. Hoe kan dit kort en bondig? KISS, staat voor Keep It Short en Simple!
In de training KISS ga je aan de slag om je gesprekspartner goed te begrijpen. Je leert je eigen standpunten helder te brengen en om ook “nee” te  zeggen op de juiste wijze.
Je leert je tempo aan te passen en te horen hoe ver iemand is om jouw standpunt of wensen te accepteren.

De KISS training kun je nu ook volgen in online modules. Korte video’s die je direct helpen resultaat te boeken. Dit is de module zelfvertrouwen.

We durven te beweren dat zonder zelfvertrouwen de echte KISS mentaliteit onmogelijk is.
Mis je nu nog zelfvertrouwen dan is er nog niets aan de hand. Het mooie van deze en andere modules is dat je geen absolute wereldkampioen hoeft te zijn in de elementen. Met een kleine verbetering haal je verbluffende resultaten. De bewustwording van dit punt versterkt zich. Je gaat merken wat je zelfvertrouwen versterkt.

Deze opwaartse spiraal blijft zolang je blijft trainen! Zelfvertrouwen krijg je door succes en vermindert door falen. Behalve als je falen ziet als essentieel om beter te worden. Dan is het een onderdeel op weg naar meer vertrouwen in jezelf.

 

Online training:

Training Module 1 – Zelfvertrouwen
Prijs (excl. btw) € 29
Training kopen

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Kom je er niet uit of wil je advies bij het reserveren van een training? Je kunt via de onderstaande manieren contact met ons zoeken. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur.

Soortgelijke trainingen

Module 4 - Kiss en sales

Sales praten te veel en luisteren te weinig is de meest gehoorde klacht. Helaas ook de klacht met het hoogste waarheidsgehalte. In onze KISS, Keep it short & simple, training laten we je zien waarom dit is.

Module 3 - Zeg wat je bedoelt

Hoe vaak zeg je wat je bedoelt? Hoe vaak niet?
En hoe komt dat dan? Vragen die je jezelf waarschijnlijk nooit stelt. Wil je KISS, keep it short & simple, communiceren is dit essentieel om te doen.

Module 2 - Kort en bondig

Als jij kort en bondig vragen stelt krijg je concreter antwoord op je vraag. Het voorkomt ruis én het levert je tijdwinst op! Zowel zakelijk als prive geeft het voordeel.