Succes in 1 Day Special
Met Pier Eringa in 10 stappen naar zichtbaar leiderschap

Speciaal voor mensen met een pittige leidinggevende positie geeft Pier Eringa een inspirerende training Zichtbaar leiderschap. Door zijn enorme werkervaring en staat van dienst heeft Pier zijn top 10 punten geformuleerd om succesvol leiding te geven. Kernwoorden hierbij zijn Zichtbaarheid intern en extern, Betrokkenheid en Gedrevenheid om te verbeteren.

In een interactieve 1-daagse training deelt hij graag met de top van het bedrijfsleven en overheid zijn aanpak bij het grondig herstructureren van organisaties. Er is deze dag veel ruimte om zelf aan de slag te gaan en feedback te ontvangen om in eigen organisatie de juiste beweging naar het doel te krijgen. Dit op een inspirerende locatie, KNVB gebouw Zeist, waar veel sporters met hun coach doelen hebben gesteld en hard aan gewerkt om deze te realiseren. De overeenkomsten met sportdoelen, coachen en presteren zullen ook zeker de revue passeren. Om veel tijd en aandacht te hebben voor uw persoonlijke invalshoeken bestaan de groepen uit maximaal 15 deelnemers. Een impressie van een eerdere trainingsdag en de positieve feedback van de deelnemers is hier uitgelicht

 

WANNEER VINDT DE VOLGENDE SESSIE ‘Zichtbaar Leiderschap’ PLAATS?

Datum: nog geen nieuwe datum bekend
Locatie: KNVB Campus Zeist
Investering: € 995,- excl. btw
Inclusief: koffie/thee, lunch, materiaal, follow-up

Voor meer informatie neem gerust contact op via 085 – 878 23 16 of mail naar info@successin1day.com 

Meer achtergrond informatie over Pier Eringa klik dan hier

Voorinschrijven

Vooraan staan bij de volgende training? U kunt zich meteen voorinschrijven voor de training zodat u meteen op de eerste rij staat.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Kom je er niet uit of wil je advies bij het reserveren van een training? Je kunt via de onderstaande manieren contact met ons zoeken. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur.