Trainingsadvies

Gepubliceerd op 18 januari 2022

Successin1day onderscheidt zich door korte en snel renderende trainingen die direct toepasbaar zijn en vrijwel binnen ieder budget passen.  Vragen die te maken hebben met flexibiliteit, beschikbaar budget maar vooral de wil om ook in iets mindere tijden werknemers te blijven trainen uit waardering en omwille van ontwikkeling van de individu, het team en de organisatie. Al onze trainingen zijn open trainingen en dus voor iedereen direct te boeken. Daardoor ontstaat er een mooie, diverse groep van deelnemers die een gemeenschappelijk trainingsdoel hebben.  Het huidige aanbod van de trainingen is gebaseerd op de trainingsvragen uit de markt.

Uiteraard zijn er daarnaast nog meer onderwerpen waar op getraind kan worden of is het niet altijd direct helder welke training past bij de probleemstelling. Door de jarenlange ervaring van onze trainers is het dan verstandig te starten met een analyse van de probleemstelling om aansluitend een bijbehorend trainingsadvies te ontvangen. Op maat wordt er dan een trainingsplan opgesteld wat past bij de organisatie of persoon in kwestie. De ontwikkeling van de persoon en organisatie krijgt dan de groei die nodig is!

Een mailtje of een telefoontje is al genoeg om ons in beweging te krijgen!

Bel ons: 085 878 23 16

of mail: info@successin1day.com

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Kom je er niet uit of wil je advies bij het reserveren van een training? Je kunt via de onderstaande manieren contact met ons zoeken. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur.

Eerstvolgende trainingen

Van presentatie naar realisatie Manage your team, Persoonlijke Ontwikkeling, Sales - Verkoop trainingen

06 september 2022 09.00

€ 495

KISS keep it short & simple Manage your customer, Manage your team, Manage yourself, Management trainingen, Persoonlijke Ontwikkeling, Sales - Verkoop trainingen

06 september 2022 09.00

€ 495

Conflicthantering Manage your team, Manage yourself, Management trainingen, Persoonlijke Ontwikkeling

06 september 2022 09.00

€ 495