Veelgestelde vragen

Gepubliceerd op 19 januari 2022

Ik ben verhinderd kan mijn collega invallen?

Natuurlijk kan dat, wil je dit dan wel 1 week voorafgaand aan de training doorgeven, zodat wij nog tijdig de trainer kunnen informeren.

Vinden de trainingen plaats in een trainingsaccommodatie? Of online?

Alle trainingen worden fysiek gegeven bij accommodaties die alle voorzorgsmaatregelen hebben getroffen om Corona-proof te trainen.

Zijn de trainingen ook Corona-proof?

Ja zeker, voor binnenkomst worden handen gedesinfecteerd. De zalen zijn zo opgesteld dat iedere deelnemer op meer dan 1,5 meter van de overige aanwezigen kan zitten. In de gemeenschappelijke ruimtes worden mondkapjes gedragen. De lunch wordt in de zaal gebruikt. En uiteraard is de trainer gezond.

Als ik Corona gerelateerde klachten heb mag ik dan deelnemen aan de training?

Nee, bij Corona gerelateerde klachten kun je niet deelnemen mits je uiteraard negatief getest bent

Kan ik ook achteraf betalen?

Nee, de training dient betaald te zijn voorafgaand aan de trainingsdag. Is op die dag de training nog niet voldaan dan kun je niet deelnemen.

Kan ik naar dezelfde training maar op een andere locatie wisselen?

Als er plaats is in de training op de locatie van jouw voorkeur gaan we dit zeker voor je regelen.

Welke voorbereiding vraagt de training?

Dit is per trainingsonderwerp verschillend. De voorbereiding ontvang je uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de trainingsdag, zodat je tijd genoeg hebt om je goed voor te bereiden. In het algemeen bestaat de voorbereiding uit het beantwoorden van een aantal vragen plus een extra element. Met een uur voorbereiding kom je een heel eind.

Ik heb geen tijd voor de voorbereiding, kan ik toch deelnemen?

In theorie kan het, we controleren niet bij aanvang van de training of je de training goed hebt voorbereid. Maar wil je dit wel? Je investeert in tijd en geld en dat is het toch waard om je goed voor te bereiden!

Ik kom wat later naar de training, kan dat?

Ook dit kunnen we je niet verbieden maar hier geldt ook, je investeert in tijd en geld en dan is het jammer dat je niet optimaal gebruik maakt van deze investering. Dus we adviseren je om er toch alles aan te doen om op tijd aanwezig te zijn! Bij sommige trainingen kan je de dag niet volgen als je te laat binnenkomt en het is niet mogelijk om voor de telaatkomers delen nog eens over te doen. Daarmee doen we de optijdkomers immers te kort.

Ik moet eerder weg, mag dat?

Voor deze vraag geldt hetzelfde als voor de vorige vraag:

Ook dit kunnen we je niet verbieden maar hier geldt ook, je investeert in tijd en geld en dan is het jammer dat je niet optimaal gebruik maakt van deze investering. Dus we adviseren je om er toch alles aan te doen om de gehele trainingsdag mee te kunnen maken!

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn eigen doelen voor de dag wel aan bod komen?

Voorafgaand aan de training vul je een vragenlijst in waar je jouw trainingsdoelen benoemt. Deze vragenlijst neem je mee naar de training. Bij aanvang van de training wordt je naar deze doelen gevraagd en gedurende de training zal de trainer daar ook aan refereren. In de oefeningen kan je je doel nogmaals aangeven aan de trainer. Hij of zij zal je dan persoonlijk feedback geven.

Ik ben verhinderd, kan ik op een ander moment inhalen?

Als je dit binnen 4 weken voor aanvang van de training aangeeft kunnen we je kosteloos in een nieuwe training inschrijven. Binnen deze 4 weken ben je 50% van het honorarium verschuldigd.

Wanneer start de training en wanneer is deze afgelopen?

De training start om exact 9.00 uur (dus wees op tijd!) en duurt tot 17.00 uur.
Voor de lunch om 12.30 uur wordt gezorgd en natuurlijk is er ook ’s ochtends en ’s middags een korte koffie-/theepauze.

Ik kan de training die ik zou willen volgend niet vinden in het aanbod. Bij wie kan ik me vervoegen?

Je kunt met al je vragen over de trainingen mailen naar info@successin1day.com en telefonisch staan we je ook te woord: 085 878 23 16. Wij helpen je graag.

Krijg ik PE punten voor het deelnemen aan deze training?

Ja, de training voldoet aan de eisen om in aanmerking te komen voor PE-Punten. Afhankelijk van je beroepsgroep kunnen wij dit gelijk of indirect voor je optekenen.

Ik kan geen datum vinden bij de informatie over de training, wanneer is die bekend?

Wanneer er geen datum bij de informatie over de training vermeld staat zijn wij bezig deze training opnieuw te plannen. Wanneer je een e-mail stuurt naar: info@successin1day.com met jouw vraag, zullen wij je zodra de datum bekend is hierover informeren.

Hoe groot zijn de groepen?

De groepen zijn maximaal 10 deelnemers.

Word ik geacht actief mee te doen tijdens de training?

Alleen door de hele dag lekker actief mee te doen en te oefenen tijdens de training haal je het maximale rendement uit de training.

Wat mag ik na de trainingsdag nog verwachten?

Na de training zullen we je een jaar lang op gezette tijden prikkelen, informeren en vragen naar je voortgang. Uit ervaring weten we dat in het dagelijkse wel eens het geleerde iets wegzakt. Daarom is het juist fijn dat je dan weer de herinnering krijgt om nog meer met het geleerde in de praktijk te doen. Uiteindelijk wordt het je zo eigen dat je er een leven lang plezier van hebt.

Zijn de trainers ervaren op het gebied van mijn training?

Alle trainers van Successin1day komen uit de praktijk en hebben dus op jouw specifieke trainingsgebied ervaring. Dat maakt de dag zo leuk omdat alle voorbeelden en oefeningen uit de praktijk komen.

Zijn de dagen ook leuk?

Ja zeker, de trainer doet er alles aan om het een leerzame en leuke dag te maken. Zonder plezier nemen we het geleerde ook minder snel op. Immers een prettige ervaring weten we ons nog lang te herinneren en delen we ook graag met anderen.

Ik zou met een groep collega’s gezamenlijk willen deelnemen aan de training, kan dit?

Natuurlijk is dit ook mogelijk. Heel graag bespreken we dan vooraf hoe we de training nog meer op jullie organisatie of op jullie vraagstuk kunnen laten aansluiten. Bel of mail en we bespreken de mogelijkheden.

Ik ben HR-Manager en wil voor mijn collega's meerdere trainingen boeken, hoe regel ik dat het beste?

Uiteraard is dit ook mogelijk, we kunnen hier persoonlijk contact met je over opnemen. Vul je gegevens in op dit formulier en je hoort snel en persoonlijk van de mogelijkheden.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Kom je er niet uit of wil je advies bij het reserveren van een training? Je kunt via de onderstaande manieren contact met ons zoeken. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur.

Eerstvolgende trainingen

Intern onderhandelen Manage your team, Management trainingen

19 juli 2022 09.00

€ 495

KISS keep it short & simple Manage your customer, Manage your team, Manage yourself, Management trainingen, Persoonlijke Ontwikkeling, Sales - Verkoop trainingen

19 juli 2022 09.00

€ 495

Onderhandeltechnieken Manage your customer, Sales - Verkoop trainingen

19 juli 2022 09.00

€ 495