Succesvolle special training Pier Eringa

Gepubliceerd op 17 november 2021

Tags: , , ,

Vrijdag 12 november jl. was een mooie, leerzame dag op KNVB Campus Zeist. De editie van de Successin1day special training “Met Pier Eringa in 10 stappen naar zichtbaar leiderschap” heeft succesvol plaatsgevonden. De KNVB Campus was een erg inspirerende en mooie achtergrond voor de ervaring van Pier.

Topmanagers zijn net topsporters

De topmanagers die aan deze dag mochten deelnemen, voelen in hun dagelijkse werkzaamheden ook de druk zoals de topsporters binnen de voetbalwereld. Allemaal een doel voor ogen! “Hoe gaan we daar komen? Welke hulp is er binnen mijn team? Wat zijn de invloeden van buitenaf? Welke druk is er van hoger management/eigenaren/investeerders?” En uiteindelijk moet je het als manager toch zelf op “eigen-wijze” doen. Tijd dus om van de leermeester zelf te horen hoe je dit praktisch aanpakt.

Pier Eringa

Pier Eringa (bekijk hier zijn profiel)  heeft dit in zijn diverse functies op bestuursniveau dan ook op geheel “eigen-wijze” gedaan. En met resultaat. Kreten als “Als netjes via de voordeur niet lukt, gaat de achterpui eruit”, “Vraag het de specialist in het veld, luister naar hen” en “Ga voor de 10” zijn kenmerkend hoe Pier de zaken aanpakt.

Reacties van de deelnemers

Ondanks dat het werkterrein van de deelnemers zeer divers is (zakelijke dienstverlening, detailhandel, IT en gezondheidszorg), waren ze het met elkaar eens dat de praktische aanpak en toepasbaarheid van Pier enorm aansprak. “Soms is het zo herkenbaar en logisch én toch zetten dan de metaforen van Pier je weer op scherp”, benoemt één van de deelnemers.

Down to earth-hulpmiddelen voor succes

Na afloop van de 1-daagse special training was de terugkoppeling van de deelnemers dat Pier veel down to earth-hulpmiddelen heeft toegereikt om tot resultaat te komen. En niet te vergeten: eigen ambitie en discipline. Uiteraard gaan we het komende jaar nog verder met het scherp houden van de deelnemers. Het doel van Successin1day is om in de één-daagse management trainingen-, sales trainingen en persoonlijke ontwikkeling trainingen een ervaring mee te geven waar deelnemers voor de rest van hun leven plezier van hebben.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Kom je er niet uit of wil je advies bij het reserveren van een training? Je kunt via de onderstaande manieren contact met ons zoeken. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur.