Over Successin1day

Gepubliceerd op 05 juli 2021

Tags: ,

Successin1day levert 1-daagse effectieve trainingen waar deelnemers voor de rest van hun leven plezier van hebben. Medewerkers worden weer gemotiveerd om bedrijfsdoelen te realiseren. Er ontstaat behoefte zich verder te ontwikkelen met de gereedschappen die in de training zijn aangeboden. Trainers met kennis en ervaring op de specifieke gebieden verzorgen de training. Na de trainingsdag worden de deelnemers een jaar lang digitaal begeleid. Successin1day is onderdeel van een reeds bewezen succesvolle trainingsorganisatie.

Wij zijn specialisten op het vlak van Sales, Management en Support. Wij werken binnen deze domeinen voor iedereen in iedere denkbare sector, van Ziekenhuis tot IT bedrijf, van profit tot non profit, van eenmanszaak tot 360.000+ medewerkers tellende multinationals. Wij werken voor professionals die de drive hebben zich te ontwikkelen en openstaan voor vernieuwing binnen hun eigen kennis en kunde.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Kom je er niet uit of wil je advies bij het reserveren van een training? Je kunt via de onderstaande manieren contact met ons zoeken. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur.

Eerstvolgende trainingen

Van presentatie naar realisatie Manage your team, Persoonlijke Ontwikkeling, Sales - Verkoop trainingen

06 september 2022 09.00

€ 495

KISS keep it short & simple Manage your customer, Manage your team, Manage yourself, Management trainingen, Persoonlijke Ontwikkeling, Sales - Verkoop trainingen

06 september 2022 09.00

€ 495

Conflicthantering Manage your team, Manage yourself, Management trainingen, Persoonlijke Ontwikkeling

06 september 2022 09.00

€ 495