Persoonlijke Ontwikkeling

Nooit meer “JA MAAR”! Persoonlijke Ontwikkeling

Hoe kom je van “tegen” naar “met” elkaar praten. Zeg “ja” tegen de persoon en “nee” tegen de inhoud of het gedrag met als resultaat acceptatie en motivatie. Een super handige management tool.

Van presentatie naar realisatie Persoonlijke Ontwikkeling

Hoe zorg jij ervoor dat je toehoorders iets gaan doen met wat je hebt gepresenteerd! De aanpak in deze training presenteren vergroot je resultaat met 30 tot 50%.

KISS keep it short & simple Persoonlijke Ontwikkeling

Deze training leert je effectief te communiceren met je gesprekspartner. Goed te luisteren naar de ander en concreet te zijn in je eigen uitingen. Miscommunicatie is verleden tijd!

Pro-actief ondersteunen Persoonlijke Ontwikkeling

Wij leren je hoe jij zorgt dat jij de regie houdt over jouw werk en hoe jij jouw manager of afdeling proactief kan ondersteunen. Jouw ondersteuning gaat naar een hoger niveau.

Conflicthantering Persoonlijke Ontwikkeling

Waarom ontstaan conflicten waarbij niemand zich prettig voelt en wat is de rol van jouw gedrag? Deze training levert jou tools waarmee je snel tot een oplossing en een prettige werksituatie komt.

Samen werken aan samenwerken Persoonlijke Ontwikkeling

Optimale en effectieve werkverdeling in een poule met collega of als duo. Hoe versterk je elkaar en blijft het overzicht van de werkzaamheden?

Time management Persoonlijke Ontwikkeling

Niet verder kunnen omdat jij nog moet wachten op de reactie of het antwoord van een ander! Een aaneenrijging van ad-hoc werkzaamheden! Door controle op jouw werk kan jij professioneler ondersteunen. Wij zorgen voor de tricks en tools.