Manage your team

Nooit meer “JA MAAR”! Manage your team

Hoe kom je van “tegen” naar “met” elkaar praten. Zeg “ja” tegen de persoon en “nee” tegen de inhoud of het gedrag met als resultaat acceptatie en motivatie. Een super handige management tool.

Van presentatie naar realisatie Manage your team

Hoe zorg jij ervoor dat je toehoorders iets gaan doen met wat je hebt gepresenteerd! De aanpak in deze training presenteren vergroot je resultaat met 30 tot 50%.

Intern onderhandelen Manage your team

Hoe voer je nu eigenlijk interne onderhandelingen. Wanneer gebruik je welke techniek? Na deze training weet je hoe jij je moet voorbereiden en hoe je eenvoudig kan schakelen tussen verschillende technieken en methoden.

Bouw een succesvol team Manage your team

Als manager wil je mensen in beweging krijgen. Wat als je mensen om je heen verzamelt die op (deel)gebieden beter zijn dan jijzelf? En het je lukt om hen in hun kracht te zetten heb jij meer tijd en ruimte om je bezig te houden met dat wat er eigenlijk van jou verwacht wordt.

KISS keep it short & simple Manage your team

Deze training leert je effectief te communiceren met je gesprekspartner. Goed te luisteren naar de ander en concreet te zijn in je eigen uitingen. Miscommunicatie is verleden tijd!

Conflicthantering Manage your team

Waarom ontstaan conflicten waarbij niemand zich prettig voelt en wat is de rol van jouw gedrag? Deze training levert jou tools waarmee je snel tot een oplossing en een prettige werksituatie komt.