Slide background

"Keep it short, simple
and Successful''

FAQ

Natuurlijk kan dat, wil je dit dan wel 1 week voorafgaand aan de training doorgeven, zodat wij nog tijdig de trainer kunnen informeren.

Alle trainingen worden fysiek gegeven bij accommodaties die alle voorzorgsmaatregelen hebben getroffen om Corona-proof te trainen.

Ja zeker, voor binnenkomst worden handen gedesinfecteerd. De zalen zijn zo opgesteld dat iedere deelnemer op meer dan 1,5 meter van de overige aanwezigen kan zitten. In de gemeenschappelijke ruimtes worden mondkapjes gedragen. De lunch wordt in de zaal gebruikt. En uiteraard is de trainer gezond.

Nee, bij Corona gerelateerde klachten kun je niet deelnemen mits je uiteraard negatief getest bent.

Nee, de training dient betaald te zijn voorafgaand aan de trainingsdag. Is op die dag de training nog niet voldaan dan kun je niet deelnemen.

Als er plaats is in de training op de locatie van jouw voorkeur gaan we dit zeker voor je regelen.

Dit is per trainingsonderwerp verschillend. De voorbereiding ontvang je uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de trainingsdag, zodat je tijd genoeg hebt om je goed voor te bereiden. In het algemeen bestaat de voorbereiding uit het beantwoorden van een aantal vragen plus een extra element. Met een uur voorbereiding kom je een heel eind.

In theorie kan het, we controleren niet bij aanvang van de training of je de training goed hebt voorbereid. Maar wil je dit wel? Je investeert in tijd en geld en dat is het toch waard om je goed voor te bereiden!

Ook dit kunnen we je niet verbieden maar hier geldt ook, je investeert in tijd en geld en dan is het jammer dat je niet optimaal gebruik maakt van deze investering. Dus we adviseren je om er toch alles aan te doen om op tijd aanwezig te zijn! Bij sommige trainingen kan je de dag niet volgen als je te laat binnenkomt en het is niet mogelijk om voor de telaatkomers delen nog eens over te doen. Daarmee doen we de optijdkomers immers te kort.

Voor deze vraag geldt hetzelfde als voor de vorige vraag:

Ook dit kunnen we je niet verbieden maar hier geldt ook, je investeert in tijd en geld en dan is het jammer dat je niet optimaal gebruik maakt van deze investering. Dus we adviseren je om er toch alles aan te doen om de gehele trainingsdag mee te kunnen maken!

Voorafgaand aan de training vul je een vragenlijst in waar je jouw trainingsdoelen benoemt. Deze vragenlijst neem je mee naar de training. Bij aanvang van de training wordt je naar deze doelen gevraagd en gedurende de training zal de trainer daar ook aan refereren. In de oefeningen kan je je doel nogmaals aangeven aan de trainer. Hij of zij zal je dan persoonlijk feedback geven.

Als je dit binnen 4 weken voor aanvang van de training aangeeft kunnen we je kosteloos in een nieuwe training inschrijven. Binnen deze 4 weken ben je 50% van het honorarium verschuldigd.

De training start om exact 9.00 uur (dus wees op tijd!) en duurt tot 17.00 uur.

Voor de lunch om 12.30 uur wordt gezorgd en natuurlijk is er ook ’s ochtends en ’s middags een korte koffie-/theepauze.

Je kunt met al je vragen over de trainingen mailen naar info@successin1day.com en telefonisch staan we je ook te woord: 085 878 23 16. Wij helpen je graag.

Ja, de training voldoet aan de eisen om in aanmerking te komen voor PE-Punten. Afhankelijk van je beroepsgroep kunnen wij dit gelijk of indirect voor je optekenen.

Wanneer er geen datum bij de informatie over de training vermeld staat zijn wij bezig deze training te plannen. Wanneer je een e-mail stuurt naar: info@successin1day.com met jouw vraag, zullen wij je zodra de datum bekend is hierover informeren.

 

De groepen zijn maximaal 10 deelnemers.

Alleen door de hele dag lekker actief mee te doen en te oefenen tijdens de training haal je het maximale rendement uit de training.

Na de training zullen we je een jaar lang op gezette tijden prikkelen, informeren en vragen naar je voortgang. Uit ervaring weten we dat in het dagelijkse wel eens het geleerde iets wegzakt. Daarom is het juist fijn dat je dan weer de herinnering krijgt om nog meer met het geleerde in de praktijk te doen. Uiteindelijk wordt het je zo eigen dat je er een leven lang plezier van hebt.

Alle trainers van Successin1day komen uit de praktijk en hebben dus op jouw specifieke trainingsgebied ervaring. Dat maakt de dag zo leuk omdat alle voorbeelden en oefeningen uit de praktijk komen.

Ja zeker, de trainer doet er alles aan om het een leerzame en leuke dag te maken. Zonder plezier nemen we het geleerde ook minder snel op. Immers een prettige ervaring weten we ons nog lang te herinneren en delen we ook graag met anderen.

Natuurlijk is dit ook mogelijk. Heel graag bespreken we dan vooraf hoe we de training nog meer op jullie organisatie of op jullie vraagstuk kunnen laten aansluiten. Bel of mail en we bespreken de mogelijkheden.

[/collapse]

Uiteraard is dit ook mogelijk, we kunnen hier persoonlijk contact met je over opnemen. Vul je gegevens in op dit formulier en je hoort snel en persoonlijk van de mogelijkheden.