Slide background

"Keep it short, simple
and Successful''

Vacature

Goede trainers gezocht!!!!!

 

Don’t worry, work happy!                             trainer

 

 

Als ZZP-er doen wat je goed kunt bij een professionele club met leuke collega’s.

Zelfstandig zijn en de kracht van een succesvolle trainingsorganisatie? Dat kan nu!!!!
Jij bent zelfstandig en toch heb je direct leuke collega’s als klankbord en een stevige organisatie die je ondersteunt.

 

Wat is Successin1day?

 

Successin1day is een platform voor trainers die training geven op een specifiek gebied en er goed in zijn!
Tevens maakt Successin1day onderdeel uit van een reeds bewezen succesvolle trainingsorganisatie.  Successin1day levert 1-daagse effectieve trainingen waar deelnemers voor de rest van hun leven plezier van hebben. Na de trainingsdag worden de deelnemers een jaar lang digitaal begeleid.

 

Wat doet Successin1day voor jou?

 

Een versnelde professionele voortzetting of stap in je leven. Als je het leuk vindt met een groep te werken, geven wij je exposure en een online verkoopkanaal dat samen met je eigen inspanning leidt tot inschrijvingen voor jouw training. We leren je hoe je een goede trainingsdag maakt of helpen je erbij als je er al één hebt deze verder te professionaliseren. We leveren je een omgeving waarin je kunt groeien en ontwikkelen en ook je eigen tijd indeelt. Een omgeving met de vrijheid van een zzp-er met leuke collega’s en de professionele omgeving van een organisatie.
Wij helpen je met zaken die het nog makkelijker maken, namelijk website, backoffice ondersteuning, bewezen concept, een online verkoopkanaal en social media-exposure.

 

Wat ga jij doen?

 

Vanuit jouw expertise weet je als geen ander welke zaken in een 1-daagse training aan de orde moeten komen. Dag invulling maak jij zelf en toetst deze aan het Successin1day concept. De verkoop van de trainingen loopt online via ons verkoopkanaal en natuurlijk komt dit uit jouw eigen netwerk. Je levert 1x per week een post/artikel/vlog/blog of podcast aan die voor jou gepost wordt. Je deelt alle gezamenlijke social media uitingen zodat jij en je collega’s direct spin-off hebben van elkaars netwerk. Je maakt in overleg met de back-office een opzet voor een trainingsdag en levert een lijst aan met benodigde materialen. Accommodatie regelen, uitnodigingen versturen en dergelijke wordt je allemaal uit handen genomen.

 

Voor wie?

 

De ervaren trainer die als ZZP-er in een groter geheel wil werken.

 

Wat neem je mee?

 

Een positieve drive, het vermogen om zelfstandig te werken, in bezit van een rijbewijs en eigen auto.
Investering is € 0,=
Per trainingsdag betaal je een vergoeding voor de werkzaamheden die wij voor jou verrichten.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@successin1day.com