Slide background

"Keep it short, simple
and Successful''

Support Trainingen “Manage yourself”

Als directie assistente, personal assistant, sales support of algemeen secretaresse ben je de rechterhand, steun en toeverlaat en/of vertrouwenspersoon van de directie, het management of de afdeling. Belangrijk in deze rollen is dat je zelfstandig en overtuigend bent en dat je een hoog oplossend vermogen hebt. Je bent vaak “the messenger”  en bezit de kwaliteit om zaken met de juiste nuance en de juiste politiek te brengen, intern maar zeker ook extern.

Om aan deze verwachtingen te voldoen ben jij continue bezig jezelf verder te ontwikkelen. Successin1day heeft een aantal trainingen ontwikkeld die jou gaan helpen  jouw taken en verantwoordelijkheden optimaal in te vullen.

 

Successin1day heeft o.a. de volgende thema’s in het programma:

 

Pro-actief ondersteunen  “Getting things done”

Wij leren je hoe jij zorgt dat jij de regie houdt over jouw werk en hoe jij jouw manager of afdeling pro-actief kunt ondersteunen.

 

Conflicthantering

Effectieve communicatie bij het voorkomen en afhandelen van conflicten.

 

KISS (Keep it short en simple)

Deze training leert jou beter te begrijpen wat jouw gesprekspartner nu eigenlijk bedoelt en hoe jij jouw eigen punten duidelijk maakt.

Boek de training KISS (keep it short en simple)

 

Samen werken aan samenwerken

Optimale en effectieve werkverdeling in een poule met collega’s.

 

Time Management  “You are in control”

Niet verder kunnen omdat jij nog moet wachten op de reactie of het antwoord van een ander! Een aaneenrijging van ad-hoc werkzaamheden! Door controle op jouw werk kun jij professioneler ondersteunen. Wij zorgen voor de tricks en tools.

 

Zakelijk Tekenen

Geef jij wel eens een presentatie of workshop, maar lukt het niet goed om met powerpoint de aandacht van je publiek vast te houden?
>> Boek de training Zakelijk Tekenen

 

De support trainingen, die allemaal zijn gebaseerd op jarenlange praktische- en trainingservaring worden zowel als open training als interne training gegeven. De groepsgrootte is vanaf 8 deelnemers en voor een interne training geldt de mogelijkheid om onderwerpen tailor made te maken.

Stuur een EMAIL voor het maken van een afspraak, laat jouw naam een telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Bekijk ons trainingsaanbod