Slide background

"Keep it short, simple
and Successful''

SUCCESSIN1DAY, hoe bereik je dat?

Wij zijn er van overtuigd dat je SUCCES in 1 dag bereikt:

  1. Wanneer je weet wat je nu doet, hoe je dat doet, wat goed gaat en wat beter kan.
  2. Wanneer je openstaat om ervaringen te delen en die van anderen te proberen.
  3. Wanneer je het behaalde succes in de praktijk blijft gebruiken met behulp van een eenvoudig actieplan.

 

SUCCESSIN1DAY helpt jou dit in 1 dag te realiseren door vooraf te vragen:

  1. Wat verwacht je van deze dag?
  2. Wat is jouw doel voor deze dag?
  3. Wanneer is deze dag voor jou succesvol?

 

Jouw persoonlijk inbreng bepaalt jouw eigen succes. De kennis en ervaring van de trainers en sprekers zorgt voor een uitstekende invulling van het dagthema.

 

Leren is Doen! Successin1day focust zich tijdens de 1-daagse trainingen op twee hoofdpunten:

  1. Overdracht van kennis & ervaring.
  2. Handvatten en actie om het geleerde in de praktijk te brengen.

 

Jouw Succes!

Naast een waardevolle dag waarin wij je nieuwe inzichten en ideeën geven, doet Successin1day er alles aan om het geleerde om te zetten in actie. Wanneer je actief aan de slag gaat met de (nieuwe) ervaringen zorg je namelijk dat het jou eigen wordt. Successin1day zal jou ook na de dag regelmatig uitdagen en prikkelen met ervaringen, stellingen en hersenkrakers.

Succes in 1 dag, en daarna iedere dag! Dat is ons doel voor jou!

 

De allerbeste manier om het succes te ervaren is door het te doen!

De op een na beste manier is om het te vernemen van de mensen die het succes al hebben ervaren.

Lees hieronder over hun successen.

 

  • Senior Accountmanager Travel en Leisure

“Hoe herkenbaar, als senior in de business heb je alles al eens gezien of meegemaakt en weet je als geen ander hoe  je in bepaalde situatie moet handelen. Dit vertrouwen in je eigen kunnen en kunde is helemaal niet verkeerd, nog sterker: ik geloof dat dat wel goed is zelfs. En toch ben je pas echt op de goede weg om professional te worden wanneer je openstaat voor alternatieven, openstaat voor een andere kijk op dezelfde situatie. Dit werd mij maar weer eens duidelijk bij SUCCESSIN1DAY. Zij hebben mij geleerd op een andere manier te kijken naar mijn gesprekspartner. Dit helpt mij iedere dag enorm in mijn verkoopgesprekken. De close rate is iets beter, maar belangrijker nog het wederzijdse begrip en dus de lange termijn relatie is aanzienlijk verbeterd.”

 

 

  • Commercieel Directeur Online Media

“De weg naar succes met een groeiend team is niet altijd een eenvoudige klus. Ik blijf het super belangrijk vinden om het team met een mix aan ervaring met raad en daad direct in de praktijk te ondersteunen. Dat is een intensieve en tijdrovende klus die naast de reguliere managementtaken strak georganiseerd moet worden. Mijn kennismaking met Patrick de Wit van SUCCESSIN1DAY heeft mij op twee manieren geholpen. Enerzijds hebben de korte sessies mij en mijn teamleads geholpen onze managementvaardigheden te verbeteren en hebben wij tools in handen gekregen om dagelijkse follow-up te doen op de onderdelen waar het team in getraind werd. Anderzijds hebben we het totale team op een uniforme wijze op een aantal zaken binnen het sales proces laten trainen. In totaal zes dagthema’s waaronder “hoe zet ik de concurrent buitenspel”, “in welke fase van de dealmaking zit mijn gesprekspartner? En waar zit ik?” en “Succesvol new business cont(r)acten” hebben wij verspreid over het jaar door SUCCESSIN1DAY laten verzorgen. Ik ben meer dan positief over het effect, niet voor niets zullen wij de sessies een follow-up geven met nieuwe thema’s en nog meer diepgang.”