Met Pier Eringa in 10 stappen naar zichtbaar leiderschap

Gepubliceerd op 20 juli 2021

Tags: , , , ,

Speciaal voor mensen met een pittige leidinggevende positie geeft Pier Eringa een exclusieve, inspirerende training Zichtbaar leiderschap. Door zijn enorme werkervaring en staat van dienst heeft Pier zijn top-10 punten geformuleerd om succesvol leiding te geven. Kernwoorden hierbij zijn ‘Zichtbaarheid intern en extern’, ‘Betrokkenheid’ en ‘Gedrevenheid om te verbeteren’.

Inhoud van de training Zichtbaar leiderschap

In een interactieve 1-daagse training deelt hij graag met de top van het bedrijfsleven en overheid zijn aanpak bij het grondig herstructureren van organisaties. Er is deze dag veel ruimte om zelf aan de slag te gaan en feedback te ontvangen om in eigen organisatie de juiste beweging naar het doel te krijgen. Dit op de inspirerende locatie van KNVB Campus Zeist. Veel topsporters hebben daar met hun coach doelen gesteld en er hard aan gewerkt om deze te realiseren. De overeenkomsten met sportdoelen, coachen en presteren passeren ook zeker de revue. Om veel tijd en aandacht te hebben voor uw persoonlijke invalshoeken, bestaan de groepen uit maximaal 15 deelnemers.

Wanneer vindt de training plaats?

  • Datum: volgt, voorinschrijving mogelijk
  • Locatie: KNVB Campus Zeist
  • Investering: € 995,- exclusief BTW
  • Inclusief: koffie/thee, lunch, materiaal, follow-up

Inschrijven

U kunt zich nu inschrijven voor één van de trainingen met en door Pier Eringa. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.


Meer over Pier Eringa

pier eringa mark rutte nieuw leiderschap
>> lees verder

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Kom je er niet uit of wil je advies bij het reserveren van een training? Je kunt via de onderstaande manieren contact met ons zoeken. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur.