Slide background

"Keep it short, simple
and Successful''

Sales Trainingen “Manage your customer”

Je wilt wel getraind worden maar wil geen standaard modellen, technieken of oeverloze theorieën? Maar pure Sales!

 

Door het positief beïnvloeden van de ander leert Successin1day hoe jij jouw doelen kunt behalen! In 1 dag!

 

Jij bent continue op zoek naar kansen om jouw business te vergroten. De strijd met de concurrentie, het uitbouwen van bestaande business, afspraken maken, onderhandelen, nieuw klanten, het closen van de deal, nee zeggen – ja krijgen, weerstanden, prijsdiscussie, presenteren, ……allemaal termen die jij kent en waar jij dagelijks mee te maken hebt. Jij wilt jezelf ontwikkelen, wij maken dat mogelijk.

 

Successin1day verzorgt eigentijds 1-daagse trainingen. Een belangrijk onderdeel daarvan is het creëren van een persoonlijk actieplan. Aan het eind van de dag heb jij gerichte tools om het geleerde direct toe te passen in de praktijk. Deze praktische toepassing zorgt voor jouw ontwikkeling. Successin1day blijft jou tot ver na de training uitdagen en stimuleren het geleerde verder te verfijnen. Hierin zijn wij uniek!

 

Succesin1day heeft o.a. de volgende thema’s in het programma:

 

Trapping & Blocking

Onderscheidende sales in een sterk concurrerende markt. Jij leert hier hoe je er voor zorgt dat de klant voor jou kiest ipv voor de concurrent.

Boek de training Trapping & Blocking

Onderhandelen 

Hard, zacht, met wederzijds respect. Wat is op welk moment de beste tactiek, waarmee haal jij het beste resultaat?

 

Afspraken maken 

Telefonisch een afspraak verkopen? Het klinkt makkelijker dan het is. Nieuwe klanten, bestaande klanten, verloren klanten? Met de juiste klantgerichte motivatie, het leren omgaan met weerstanden en concreet afsluiten, zit je zo (weer) aan tafel.

 

Afsluiten en deal making 

Deze 1-daagse training leert jou bewust te werken met de 5 belangrijkste afsluitmethodes, de 5 belangrijkste afsluitstrategieën en leert jou hoe je afsluit in een gesprek met meerder personen.

 

Always Be Closing

ABC of “Always Be Closing” een veel gebruikte term, een veel gehoorde opdracht! Of je nu een farmer of een hunter bent, dit is wat er van jou verwacht wordt! Maar hoe doe je dat nu eigenlijk echt effectief?

 

Alle trainingen van Successin1day worden aangeboden als open training of als in company training. Voor de laatste geldt dat er een tailor made programma opgesteld kan worden. Stuur een EMAIL voor het maken van een afspraak, laat jouw naam een telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Bekijk ons trainingsaanbod