JANUS VATEN

Getrainde niveau's Management trainingen
Relatie sinds 2014

Soortgelijke trainingen volgen?

Management trainingen

Nooit meer “JA MAAR”! Management trainingen

Hoe kom je van “tegen” naar “met” elkaar praten. Zeg “ja” tegen de persoon en “nee” tegen de inhoud of het gedrag met als resultaat acceptatie en motivatie. Een super handige management tool.

Intern onderhandelen Management trainingen

Hoe voer je nu eigenlijk interne onderhandelingen. Wanneer gebruik je welke techniek? Na deze training weet je hoe jij je moet voorbereiden en hoe je eenvoudig kan schakelen tussen verschillende technieken en methoden.

Bouw een succesvol team Management trainingen

Als manager wil je mensen in beweging krijgen. Wat als je mensen om je heen verzamelt die op (deel)gebieden beter zijn dan jijzelf? En het je lukt om hen in hun kracht te zetten heb jij meer tijd en ruimte om je bezig te houden met dat wat er eigenlijk van jou verwacht wordt.

KISS keep it short & simple Management trainingen

Deze training leert je effectief te communiceren met je gesprekspartner. Goed te luisteren naar de ander en concreet te zijn in je eigen uitingen. Miscommunicatie is verleden tijd!

Conflicthantering Management trainingen

Waarom ontstaan conflicten waarbij niemand zich prettig voelt en wat is de rol van jouw gedrag? Deze training levert jou tools waarmee je snel tot een oplossing en een prettige werksituatie komt.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Kom je er niet uit of wil je advies bij het reserveren van een training? Je kunt via de onderstaande manieren contact met ons zoeken. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur.