Over ons

Gepubliceerd op 17 januari 2022

Successin1day levert 1-daagse effectieve trainingen waar deelnemers voor de rest van hun leven plezier van hebben. We motiveren medewerkers om bedrijfsdoelen te realiseren. Er ontstaat behoefte zich verder te ontwikkelen met de gereedschappen die in de training zijn aangeboden. Trainers met kennis en ervaring op de specifieke gebieden verzorgen de training.  Na de trainingsdag blijven we de deelnemer een jaar lang volgen . Successin1day is onderdeel van een reeds bewezen succesvolle trainingsorganisatie.

Onze Missie

Successin1day leert (positief) te beïnvloeden waardoor gestelde doelen behaald worden.

Onze Visie

  • Successin1day biedt onderscheidende 1-daagse trainingen voor de professional die zich wil ontwikkelen.
  • Successin1day zorgt voor een actieplan en draagt bruikbare tools aan.
  • Successin1day blijft ook na de training deelnemers prikkelen het geleerde in de praktijk te brengen.
  • Successin1day biedt binnen specifieke werkgebieden specifieke trainingen.

Onze Kernwaarden

  • Persoonlijk
  • Praktisch
  • Blijvend resultaat(gericht)
  • Eigentijds

Wie is SUCCESSIN1DAY?

Wij zijn een groep van trainers, sprekers en experts, geselecteerd op basis van onderscheidende kwaliteit. Wij zijn positief, gedreven en brengen energie. Wij zijn anders dan het gebruikelijke en maken het verschil.

Voor wie werkt SUCCESSIN1DAY?

Wij zijn specialisten op het vlak van Sales-, Management- en Support trainingen. Wij werken binnen deze domeinen voor iedereen in ieder denkbare sector. Van ziekenhuis tot IT-bedrijf, van profit tot non profit, van eenmanszaak tot 360.000+ medewerkers tellende multinationals. Wij werken voor professionals die de drive hebben zich te ontwikkelen en openstaan voor vernieuwing binnen hun eigen kennis en kunde.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Kom je er niet uit of wil je advies bij het reserveren van een training? Je kunt via de onderstaande manieren contact met ons zoeken. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur.

Eerstvolgende trainingen

Intern onderhandelen Manage your team, Management trainingen

19 juli 2022 09.00

€ 495

KISS keep it short & simple Manage your customer, Manage your team, Manage yourself, Management trainingen, Persoonlijke Ontwikkeling, Sales - Verkoop trainingen

19 juli 2022 09.00

€ 495

Onderhandeltechnieken Manage your customer, Sales - Verkoop trainingen

19 juli 2022 09.00

€ 495