Slide background

"Keep it short, simple
and Successful''

Over ons

Successin1day levert 1-daagse effectieve trainingen waar deelnemers voor de rest van hun leven plezier van hebben. Medewerkers worden weer gemotiveerd om bedrijfsdoelen te realiseren. Er ontstaat behoefte zich verder te ontwikkelen met de gereedschappen die in de training zijn aangeboden. Trainers met kennis en ervaring op de specifieke gebieden verzorgen de training.  Na de trainingsdag worden de deelnemers een jaar lang digitaal begeleid. Successin1day is onderdeel van een reeds bewezen succesvolle trainingsorganisatie.

 

Onze Missie

Successin1day leert (positief) te beïnvloeden waardoor gestelde doelen behaald worden.

 

Onze Visie

Successin1day biedt onderscheidende 1-daagse trainingen voor de professional die zich wil ontwikkelen.
Successin1day zorgt voor een actieplan en draagt bruikbare tools aan.
Successin1day blijft ook na de training deelnemers prikkelen het geleerde in de praktijk te brengen.
Successin1day biedt binnen specifieke werkgebieden specifieke trainingen.

 

Onze Kernwaarden

Persoonlijk

Praktisch

Blijvend resultaat(gericht)

Eigentijds

 

Wie is SUCCESSIN1DAY?

Wij zijn een groep van trainers, sprekers en experts, geselecteerd op basis van onderscheidende kwaliteit. Wij zijn positief en gedreven en brengen energie. Wij zijn anders dan het gebruikelijke en brengen en maken het verschil.

 

Voor wie werkt SUCCESSIN1DAY?

Wij zijn specialisten op het vlak van Sales, Management en Support. Wij werken binnen deze domeinen voor iedereen in iedere denkbare sector, van Ziekenhuis tot IT bedrijf, van profit tot non profit, van eenmanszaak tot 360.000+ medewerkers tellende multinationals. Wij werken voor professionals die de drive hebben zich te ontwikkelen en openstaan voor vernieuwing binnen hun eigen kennis en kunde.