Slide background

"Keep it short, simple
and Successful''

Onderscheidend

Successin1day onderscheidt zich door korte, snel renderende, innovatieve trainingen die direct toepasbaar zijn en vrijwel binnen ieder budget passen. Successin1day geeft hiermee gehoor aan de vragen uit de markt. Vragen die te maken hebben met flexibiliteit, beschikbaar budget maar vooral de wil om ook in iets mindere tijden werknemers te blijven trainen uit waardering en omwille van ontwikkeling van de individu, het team en de organisatie. Successin1day doet het anders dan anderen en laat zien dat je door verandering kunt groeien. Als jij de wil hebt om jezelf te ontwikkelen, hebben wij de tools om dat te doen.

Trainingsaanbod

Ons trainingsaanbod bestaat uit 1-daagse bijeenkomsten gericht op een specifiek onderwerp, uitdaging of probleemstelling. De inhoud is steeds modulair opgebouwd waardoor wij snel en eenvoudig nieuwe thema’s kunnen toevoegen.

Thema’s

De thema’s zijn ontstaan vanuit onze jarenlange trainingservaring en bekendheid met grote, kleine, nationale en internationaal bedrijven. De trainingsvragen die er zijn, zetten wij om in pakkende programma’s die passen bij de huidige tijd, markt en de eisen die er gesteld worden.

Korte, efficiënte trainingstrajecten

Ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan korte, efficiënte trainingstrajecten waarbij het geleerde direct toepasbaar is in de praktijk en daardoor direct resultaat levert.

Open training en individuele inschrijving

Al onze trainingen zijn op verschillende momenten in het jaar op verschillende locaties te volgen.

Vraag naar de mogelijkheden of bekijk ons trainingsbod.

Interne training en groepstraining

Voor groepen vanaf 8 personen maken  wij een tailor made-programma.

Afhankelijk van de probleemstelling of uitdaging van de organisatie of branche stellen we een programma voor 1 dag samen.

Op maat

Alle interne- of groepstrainingen kunnen op een eigen of externe locatie verzorgd worden. Successin1day kan de zorg voor een externe locatie uit handen nemen.

Neem contact op om jouw volledig op maat gemaakte programma te bespreken.