Met Pier Eringa in 10 stappen naar zichtbaar leiderschap

Speciaal voor mensen met een pittige leidinggevende positie geeft Pier Eringa een inspirerende training Zichtbaar leiderschap. Door zijn enorme werkervaring en staat van dienst heeft Pier zijn top 10 punten geformuleerd om succesvol leiding te geven. Kernwoorden hierbij zijn Zichtbaarheid intern en extern, Betrokkenheid en Gedrevenheid om te verbeteren.
In een interactieve 1-daagse training deelt hij graag met de top van het bedrijfsleven en overheid zijn aanpak bij het grondig herstructureren van organisaties. Om veel tijd en aandacht te hebben voor uw persoonlijke invalshoeken bestaan de groepen uit maximaal 15 deelnemers.

Bekijk het korte filmpje hieronder waarin Pier Eringa u uitnodigt deze eendaagse training te volgen met als doel om middels zijn persoonlijke training uw stijl van besturen en stijl van leiding geven aan te scherpen .

Tijdens de trainingsdag is er veel ruimte om zelf aan de slag te gaan en directe feedback van Pier te ontvangen om in uw eigen organisatie de juiste beweging richting het doel te krijgen. Dit vindt allemaal plaats op een inspirerende locatie, het KNVB gebouw te Zeist, waar veel professionele sporters met hun coach persoonlijke doelen hebben gesteld en hard aan gewerkt om deze te realiseren. De overeenkomsten met sportdoelen, coachen en presteren zullen ook zeker de revue passeren.

Terugbelverzoek

Wenst u eerst meer informatie en wilt u terug gebeld worden? Vul dan dit formulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op.

[contact-form-7 id=”241″ title=”Bel me terugformulier”]

Training boeken

Hieronder treft u twee trainingsdata waarop u de training kunt boeken.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Kom je er niet uit of wil je advies bij het reserveren van een training? Je kunt via de onderstaande manieren contact met ons zoeken. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur.

De Trainingscategorieën Bekijk trainingsaanbod

Manage your customer

Hard, zacht, met wederzijds respect? Wat is op welk moment de beste tactiek, waarmee haal jij het beste resultaat? Of je verkoopt of inkoopt een goede onderhandeling is altijd noodzakelijk.

Manage your team

Als manager wil je mensen in beweging krijgen. Wat als je mensen om je heen verzamelt die op (deel)gebieden beter zijn dan jijzelf? En het je lukt om hen in hun kracht te zetten heb jij meer tijd en ruimte om je bezig te houden met dat wat er eigenlijk van jou verwacht wordt.

Manage yourself

Geef jij wel eens een presentatie of workshop, maar lukt het niet goed om met powerpoint de aandacht van je publiek vast te houden?