Slide background

"Keep it short, simple
and Successful''

Management Trainingen “Manage your Team”

Wanneer je de juiste mensen om je heen verzamelt en wanneer je die op de juiste wijze beïnvloedt, houd je tijd over voor de strategie, voor de toekomst voor het ondernemen.

 

Successin1day zorgt dat jij jouw managementvaardigheden persoonlijk en effectief maakt. In plaats van brandjes blussen en taken verdelen, leren wij je hoe jij pro-actief bouwt aan een top team waarbij de normen, waarden en ambities in lijn liggen met die van de organisatie.

 

Successin1day.com heeft onder andere de onderstaande 1-daagse trainingen in het portfolio.

 

Bouw een succesvol team

Als manager wil je mensen in beweging krijgen. Wanneer je de 3 key management gesprekken effectief voert, leidt dit succesvol tot jouw doel. Onderdelen als functioneringsgesprekken, coachen, beoordelen, afspraken maken/commitment krijgen en teambuilding & teamspirit komen stuk voor stuk terug in de eendaagse training.
> Klik hier om deze training te boeken…

 

Van presentatie naar realisatie

Hoe zorg je ervoor dat toehoorders iets gaan doen met wat je gepresenteerd hebt? Deze aanpak vergroot jouw resultaat met 30 tot 50%.

 

Nooit meer: ja-maar!

Hoe kom je van “tegen” naar “met” elkaar praten. Zeg “ja” tegen de persoon en “nee” tegen de inhoud of het gedrag, met als resultaat acceptatie en motivatie. Een super handige management tool.

 

Intern onderhandelen

Voeren van succesvolle onderhandelingsgesprekken met interne (en externe) stakeholders. Hard, zacht, met wederzijds belang (de Harvard methode).

 

Alle trainingen van Successin1day worden aangeboden als open training of als in company training. Voor de laatste geldt dat er een tailor made programma opgesteld kan worden. Stuur een EMAIL voor het maken van een afspraak, laat jouw naam een telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Bekijk ons trainingsaanbod