Dit is waarom je kiest voor de trainingen van SuccessIn1Day

Gepubliceerd op 14 juni 2021

Tags: , ,

Successin1day levert 1-daagse effectieve trainingen waar deelnemers voor de rest van hun leven plezier van hebben. We motiveren medewerkers om bedrijfsdoelen te realiseren. Er ontstaat behoefte zich verder te ontwikkelen met de gereedschappen die in de training zijn aangeboden. Trainers met kennis en ervaring op de specifieke gebieden verzorgen de training. Na de trainingsdag worden de deelnemers een jaar lang digitaal begeleid. Successin1day is onderdeel van een reeds bewezen succesvolle trainingsorganisatie.

Onderscheidende trainingen van SuccessIn1Day

Successin1day onderscheidt zich door korte, snel renderende, innovatieve trainingen die direct toepasbaar zijn en vrijwel binnen ieder budget passen. Successin1day geeft hiermee gehoor aan de vragen uit de markt. Vragen die te maken hebben met flexibiliteit, beschikbaar budget maar vooral de wil om ook in iets mindere tijden werknemers te blijven trainen uit waardering en omwille van ontwikkeling van de individu, het team en de organisatie. Successin1day doet het anders dan anderen en laat zien dat je door verandering kunt groeien. Als jij de wil hebt om jezelf te ontwikkelen, hebben wij de tools om dat te doen.

Voor wie zijn de trainingen?

Wij zijn specialisten op het vlak van Sales-, Management- en Support trainingen. Wij werken binnen deze domeinen voor iedereen in ieder denkbare sector. Van ziekenhuis tot IT-bedrijf, van profit tot non profit, van eenmanszaak tot 360.000+ medewerkers tellende multinationals. Wij werken voor professionals die de drive hebben zich te ontwikkelen en openstaan voor vernieuwing binnen hun eigen kennis en kunde.

Hoe ziet het eruit?

Benieuwd hoe een 1-daagse training eruitziet? Of wat de voordelen zijn van een 1-daagse training? Onze trainer Stefan Pennings vertelt in de video meer over de formule van Successin1day. Martijn Spohr van Business Experts vertelt ook graag meer over zijn keuze voor onze 1-daagse training.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Kom je er niet uit of wil je advies bij het reserveren van een training? Je kunt via de onderstaande manieren contact met ons zoeken. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur.

Eerstvolgende trainingen

Van presentatie naar realisatie Manage your team, Persoonlijke Ontwikkeling, Sales - Verkoop trainingen

06 september 2022 09.00

€ 495

KISS keep it short & simple Manage your customer, Manage your team, Manage yourself, Management trainingen, Persoonlijke Ontwikkeling, Sales - Verkoop trainingen

06 september 2022 09.00

€ 495

Conflicthantering Manage your team, Manage yourself, Management trainingen, Persoonlijke Ontwikkeling

06 september 2022 09.00

€ 495